• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Griezmann før Madrid-derby: Vi har problemer

Atletico Madrids Antoine Griezmann ser meget frem til lørdagens storkamp mod Real Madrid, men indrømmer at holdet har problemer

Af Mikkel Sloth

Lørdag kl. 20:45 fløjtes der op for denne sæsons første Madrid-derby i La Liga, når Atletico Madrid hjemme på Wanda Metropolitano tager imod Real Madrid. Det er det første derby på Atleticos nye stadion, hvilket Antoine Griezmann ser meget frem til. Det skriver MARCA.

- Det er en kamp, der skal vindes. Fansene vil komme med meget entusiasme på det nye stadion. Det er en meget vigtig kamp, når du vinder. Men også når du taber, for du lærer altid noget.

Kun FC Barcelone har lukket færre mål ind end Atletico Madrid i denne sæson. Men hvor der kun er gået 6 mål ind, har holdet også kun scoret 16 mål selv. Og Griezmann indrømmer da også, at holdet ikke spiller op til sit bedste.

- Vi har problemer. Til træning i løbet af ugen kommer målene nemt, men det sker ikke i kampene. Men vi bliver nødt til at blive ved med at arbejde, og tro på træneren og vores holdkammerater.

De manglende mål har da også haft den konsekvens, at Atletico Madrid kun ligger nu 4 i La Liga med 23 point. De kan dog trøste sig med, at lørdagens modstander fra Real Madrid også har problemer. De har ligeledes 23 point, så en sejr vil derfor bringe Atletico Madrid op på 3.-pladsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus