Griezmann matchvinder for Atletico Madrid

På trods af en ganske anonym indsats lykkedes det Antoine Griezmann at afgøre kampen mod Espanyol.

Lillebroren fra Barcelona holdt stand i 75 minutter inden franskmanden dukkede op som trold fra en æske og bragte Atletico Madrid foran 1-0.

Det var et godt organiseret Espanyol mandskab, som tog i mod Atletico Madrid. Champions League-semifinalisterne, som kun skabte en chance i første halvleg.

Den kom fra Saul Niguez, der efter et kvarters spil kom til en lovende mulighed, da han fra kanten af ​​feltet bragede et skud afsted. Diego Lopez udførte dog en klasseredning, idet han lykkedes med at blokere bolden.

I anden halvleg fortsatte billedet og først efter 72. minutter kom Atletico Madrid frem til en chance igen.

Kevin Gameiro brændte en stor mulighed for at score, da han var med Diego Lopez inde i feltet forsøgte at sætte bolden ind i midten af målet. Afslutningen blev dog stoppet af en god redning.

To minutter efter kom så sejrsmålet. Antoine Griezmann opsnapper en høj bold inde i feltet og udplacerer målmanden med et hårdt og præcist skud i nederste venstre målhjørne.

Mere blev det ikke til, og sejren betyder, at Atletico øger forspringet ned til Sevilla og fjerdepladsen til tre point.

Der er dog langt op til FC Barcelona og bysbørnene fra Real Madrid, som er henholdsvis fire og syv point foran.

De to mødes i morgen i El Classico. Et Barcelona nederlag vil betyde, at afstanden på fire point til Atletico Madrid beholdes.