• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Griezmann sætter advokater ind mod Atletico Madrid

Antoine Griezmann lader bestemt ikke til at være tilfreds med sin situation i Atletico Madrid.

Af Oliver Okstrøm

Sagen mellem FC Barcelona og Atletico Madrid angående den franske stjernespiller Antoine Griezmann ser ikke ud til at løse sig lige med det samme. I sidste uge meldte Atletico officielt ud, at de ikke ville gå med til en senere betaling for spilleren, da man havde fundet ud af, at Barcelona havde forhandlet med Griezmann allerede i marts.

Siden har Griezmann valgt ikke at møde op til træningen i Atletico Madrid, og den catalanske sportsavis Sport melder nu, at han har sat sine advokater på sagen.

Ifølge avisen har disse advokater informeret Atletico Madrid om, at Griezmann ikke vil være til stede på første træningsdag, og så skulle der være tale om, at Griezmann var blevet ramt af emotionel stress, hvis han skulle have været med.

Derudover bliver det påpeget, at man ifølge AFE-reglerne skal have 30 dages ferie for hvert år, medmindre man har været mindre end et år i den klub. Her skal 21 af dem være i træk. Men i dette tilfælde vælger han at tage 30 i træk.

Han har nemlig ikke kunne tage 30 endnu, da den sidste professionelle kamp var 11. juni, da Frankrig mødte Andorra, og derfor har han teknisk set indtil 11. juli til at vende tilbage til Atletico-træningen.

I Madrid-klubben har man udsigt til omkring 900 millioner kroner, som er Griezmanns frikøbsklausul, som Barcelona tilsyneladende har planer om at udløse. De penge har man allerede brugt på Joao Felix denne sommer, som man har betalt 850 millioner kroner for. Man har samtidig også allerede givet ham Griezmanns nummer syv.

Superliga

Mere Superliga

Fokus