Highlights: Wass og Celta i semifinalen - Slog Real Madrid ud
Octavio Passos / Getty Images

En danskerscoring hjalp gevaldigt på sagerne for Celta Vigo, da de i går spillede sig i Copa del Rey-semifinalen.

I forsøget om at komme i Copa del Rey-semifinalen, skulle Celta Vigo i går forsvare deres 2-1-sejr fra det første opgør mod Real Madrid. De var taget til hovedstaden i første kamp, og skulle i går på hjemmebane gøre opgaven færdig.

Det gjorde de.

Kampen endte 2-2. Ved stillingen 1-1, altså bare et enkelt Real Madrid-mål fra at skulle i forlænget spilletid, stemplede en dansker ind. Daniel Wass satte efter 85 minutter bolden i nettet, og derfor gjorde det intet, at Lucas Vásquez kort efter udlignede.

I denne video kan du se highlights fra kampen.

Tre minutter efter sin scoring blev Daniel Wass skiftet ud. Han var dog den eneste dansker, der kom i aktion for Celta Vigo. Pione Sisto så hele kampen fra bænken.