• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Tipsbladet.dk

Hvor vigtig er Pione Sisto for landsholdet?

Hvor vigtig er Pione Sisto for landsholdet?
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Pione Sisto har gang i en forrygende sæson i Spanien. På landsholdet lader det endelige gennembrud stadig vente på sig, men måske det kommer til sommer.

Af Tipsbladet.dk

Fire mål og ni assists. Det samme antal målgivende afleveringer som Messi og de Bruyne og en delt førsteplads over flest oplæg i Europas største turneringer, indtil Neymar onsdag aften føjede yderligere to til sin sæsontotal.

Det kører for Pione Sisto i spanske Celta Vigo, hvor den tidligere Superliga-stjerne er blevet en mere end vigtig profil på holdet.

Men har det hele nu også været lige så godt, som tallene indikerer, og hvad skal der til, før Pione Sisto får sit endelige gennembrud på det danske landshold?

Få et grundigt fokus på Pione Sisto ved Nicolai Lisberg - klik her

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.