• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Iniesta: En hel sæsons arbejde i 90 minutter

Iniesta: En hel sæsons arbejde i 90 minutter
Illustration

Andres Iniesta ser frem til den store sæsonfinale mod Atletico Madrid, hvor Barcelona er klar til at lægge alle kræfter i en kamp.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Barcelona og Atletico Madrid mødes lørdag i kampen om det spanske mesterskab. Barcelona er pisket til sejr, hvis de vil vinde den spanske titel, og Andres Iniesta er klar til at kanalisere 38 kampes kræfter ind i den sidste og afgørende kamp.

- Vi har en enkelt chance for at vinde ligaen på hjemmebane foran vores fans. Vi vil give alt, 200 procent, og lad os så håbe, at vi alle kan fejre en sejr sammen.

- Uanset hvem der vinder, vil de fortjene det. Hvorfor skulle vi ikke fortjene det, hvis vi vinder? Vi har ført rækken, tabt store kampe, vundet store kampe. Ligaen handler om en hel sæsons anstrengelser, men lige nu vil vi lægge en hel sæsons arbejde i en 90 minutter lang kamp, sagde Iniesta på et pressemøde ifølge Football Espana.

Kampen mod Atletico Madrid er Barcelonas sidste mulighed for at redde lidt af æren i en sæson, der længe har været karakteriseret som en fiasko. De blev sendt ud af Champions League mod netop Atletico Madrid, og derfor vil en sejr ikke betyde, at man skal se meget anderledes på Barcelona-sæsonen.

- At vinde ligaen vil ikke overskygge en dårlig sæson, og hvis vi ender med at vinde den, bør det ikke ændre noget i forhold til holdets fremtid, siger Andres Iniesta.

Barcelona mod Atletico Madrid spilles lørdag på Camp Nou med kampstart klokken 18.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus