• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Simon Møbjerg Sørensen

Iniesta: Har ikke tid til at sørge over Valdes

Iniesta: Har ikke tid til at sørge over Valdes
Illustration

Victor Valdes' knæ blev ødelagt mod Celta Vigo i aftes, men Andres Iniesta er sikker på, at Barcelona nok skal klare sig uden ham.

Af Simon Møbjerg Sørensen

José Pinto får en vigtig rolle at spille i den spanske mesterskabskamp. FC Barcelonas reserve for Victor Valdes bliver nu rykket op i hierarkiet, fordi Valdes i går pådrog sig et overrevet korsbånd, der koster ham mange måneders pause.

Midtbanemanden Andreas Iniesta tror dog på, at holdet nok skal klare sig uden Valdes.

- Kampen ændrede sig med Valdes' skade. Det er en forfærdelig nyhed. Det der er vigtigt er, at vi ryster det godt af os. Det er, hvad der kan ske i fodbold. Vi spiller hurtigt, og der er ikke tid til at tage ting ind. Vi er Barca, og vi er forberedt på at leve med disse hændelser.

- Vi har ikke noget valg. Du må se på, hvad du har og forsøge at hente det tilbage, som du har tabt. Vi har ikke tid til at sørge. Hvis du sover, bliver du overhalet. Vi kæmper for ligaen og vil være der til den bitre ende, sagde Iniesta i aftes efter sejren på 3-0 over Celta Vigo.

Andres Iniesta blev i øvrigt selv skiftet ud i pausen af kampen, men han fortæller, at han bliver klar til Barcelonas opgør mod Espanyol på lørdag.

FC Barcelona er nummer to i Primera Division. De har ét point op til Atletico Madrid over dem. Der er otte kampe tilbage af sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus