• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Intet at vise: Coronavirus stopper TV 2 Sport X

Foto: Getty Images

TV2 Sport X stopper med at vise sport i en periode. Kanalen bliver midlertidigt til en filmkanal.

Af Ole Hoffskov

TV2 Sport X har rettighederne til spansk- og italiensk fodbold, og dermed kan man under normale omstændigheder følge Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Martin Braithwaite og Christian Eriksen på kanalen.

Men omstændighederne er ikke normale i øjeblikket. 

Læs også:Efter Barcelona-skifte: "Braithwaite er blevet 20 gange mere værd"

Der er stort set intet sport at vise på grund af coronavirussen, og da TV2 i forvejen råder over TV2 Sport, er der ikke meget at bruge søsterkanalen, som gik i luften 4. januar, til.

Derfor vises der i den kommende tid intet sport på TV2 Sport X - kanalen bliver i stedet til en filmkanal med over 16 timers daglig film-underholdning. Kanalen viser blandt andet filmene Dan Dream’, ’Klovn Forever’ og ’Spider-Man 3’ i den kommende tid.

Læs også:Tydelig Braithwaite-effekt på TV 2: Det er ren Fætter Højben

- Sportsverdenen ligger lige nu i dvale, og når nu situationen er, som den er, har vi selvfølgelig set ind i hvilket indhold, vi i stedet kan tilbyde vores seerne. På TV 2 Sport kan vi samle en række flotte og markante danske sportshøjdepunkter, og på TV 2 Sport X har vi nu fået mulighed for at levere et alternativt tilbud i form af gode film. Forhåbentlig kan dét give mulighed for underholdning og adspredelse hos de mange mennesker, der lige nu går hjemme, fortæller plan- og publiceringschef Mette Rysø Johansen til TV2 Kommunikation.

Det er uvist, hvornår der igen vises på sport på kanalen. 

Læs også:Ikke mere Strive: TV 2 køber rettighederne til La Liga og Serie A

Læs også:Superligaen kan være på vej tilbage på landsdækkende TV

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.