• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Isco flyver ikke med Real Madrid på deres tour

Foto: Getty Images

Real Madrid-spillerne tager i dag til Montreal, men Isco bliver hjemme, da han er ved at blive far for anden gang.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid tager tirsdag afsted på klubbens tour, hvor første stop er i Canada. Her kommer den spanske offensivspiller Isco ikke med på flyet, og normalt betyder det, at man er på vej væk.

Sådan er det dog ikke for Isco. Han skal nemlig være far for anden gang, og derfor har han fået lov til at blive hjemme. Det skriver blandt andet den spanske sportsavis Marca.

Selvom Iscos kæreste Sara Salamo er på nippet til at gå i fødsel, så var Isco dog inde omkring Real Madrids træningsanlæg i Valdebebas, hvor han blev gennemgået fysisk og medicinsk. 

Isco er ikke den eneste, der ikke er med på flyet over Atlanten. Det gælder også for alverde, Militao og Casemiro, som var til Copa America, ligesom Jesus Vallejo og Dani Ceballos stadig hviler sig efter U21 EM, som de desuden vandt.

Når forklaringen for Iscos fravær på turen til Canada er en kommende fødsel, så betyder det dog ikke, at han kan være på vej væk. Han skulle eftersigende stadig være en af de spillere, som Zidane overvejer at skille sig af med, da antallet af spillere i truppen gerne skal ned fra 29 til 23.

Det skal ske, da man også gerne vil have Paul Pogba, mens Christian Eriksen lader til at være hovedstadsklubbens backup-plan.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.