• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Isco om Real-situation: Får ikke samme muligheder som holdkammeraterne

Den spanske kreatør mener ikke, at han får samme muligheder for at spille sig på holdet som holdkammeraterne.

Af Mads Aagurd

Real Madrid-stjernen Isco har ikke fået meget spilletid under Santiago Solari, og han er blevet udskældt de gange, han har været på banen. Den tidligere Real Madrid-spiller Ruben de la Red udtalte i den forbindelse, at sådan er vilkårene, når man ikke præsterer for klubben.

- Real Madrid er en klub, der ikke venter på nogen. Alle spillere i truppen er gode nok til at tage din plads, så hvem end, der ikke præsterer på tilstrækkeligt niveau, bliver efterladt, sagde de la Red til AS.

Isco er enige i den betragtning, men han mener ikke, at han er blevet givet de muligheder, som hans holdkammerater har fået under den nye træner.

- Jeg er fuldstændig enig med De la Red, men når du ikke får de samme muligheder som dine holdkammerater, ændrer det ting. På trods af det fortsætter jeg med at arbejde hårdt og kæmpe for, at mulighederne opstår, skriver Isco på Twitter.

I den seneste LaLiga-spillerunde fik den spanske landsholdsspiller de sidste tre minutter på banen mod Deportivo Alaves, mens han så til fra bænken under hele El Clasico i midtugen.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus