• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Jonas Kongerslev Nygaard

Khedira frygtes ude i to måneder

Khedira frygtes ude i to måneder
Illustration

Det kan koste Sami Khedira en ufrivillig pause på op til to måneder, at han mandag blev erklæret lårskadet under en træningssamling med det tyske landshold. Det skriver AS.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Sami Khedira har fået en lidt trist start på tilværelsen i denne sæson for Real Madrid. I de to første kampe i Primera Division er tyskeren startet på bænken, og tirsdag kom Khedira så endnu engang i et negativt fokus. Under en landsholdssamling med det tyske landshold kom Khedira til skade med låret, og nu viser de efterfølgende undersøgelser sig, at den kan holde tyskeren ude af banen i længere tid.

AS skriver nemlig, at lårskaden kan koste Sami Khedira en pause på op til to måneder på sidelinjen. Real Madrid har også reageret på skaden ved at udsende en meddelse, hvori klubben skriver, at skaden først er opstået i forbindelse med landsholdstræningen, hvilket står i stærk kontrast til det tyske fodboldforbunds medicinske stabs mening. De melder nemlig, at Khedira allerede ved ankomsten til landsholdet led under skaden, og at det var derfor, midtbanespilleren udgik fra træningen.

Sikkert er det i hvert fald, at Khedira er dømt ude af Tysklands to kommende kampe. Først er Argentina modstander i en gentagelse af sommerens VM-finale, før holdet den 7. september møder Skotland i den første EM-kvalifikationskamp.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?