Kjær og Sevilla tabte til effektive Getafe

To kvikke angreb af Getafe sikrede en 2-0-sejr over Simon Kjær og Sevilla.

Simon Kjær havde ikke ligefrem en fremragende dag på kontoret, da han sammen med resten af Sevilla-holdet havde besøg fra Madrid-forstadsklubben Getafe. Her blev det nemlig til et nederlag på 0-2.

Begge scoringer blev sat ind i løbet af første halvleg, hvor Getafe desuden også havde mest at komme med i opgøret. Derfor kan man sagtens sige, at de forstod at kende deres besøgelsestid i kampen.

Det første mål kom efter bare tre minutters spil, da Molina lagde en perfekt timet aflevering ind i Sevilla-feltet til Angel, der nemt scorede til 1-0 foran Sevilla-spillerne.

Kampens anden scoring var også med Angel som manden med den sidste fod på angrebet. Denne gang var der fart på kombinationerne, hvor Kjær og resten af defensiven lignede træningskegler.

I anden halvleg overtog Sevilla kampen fuldstændig, men det lykkdes dem ikke at få hverken udlignet eller reduceret i kampen.

Getafe indtager derfor en femteplads i La Liga, mens Sevilla må tage til takke med en plads som nummer 11.