• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Kodro fik Athletic-debut i deler mod Barcelona

Kodro fik Athletic-debut i deler mod Barcelona
Foto: Getty Images

Kenan Kodro fik debut for Athletic Bilbao, da de spillede 0-0 mod FC Barcelona søndag aften.

Af Victor Risager

FC Barcelona smed point i topstriden i La Liga, da de søndag aften gæstede Athletic Bilbao. Det sluttede nemlig uden mål i Baskerlandet, og dermed måtte det katalanske storhold tage til takke med blot ét point.

Til opgøret havde FC Barcelona ellers Lionel Messi med fra start. Den argentinske troldmand var ellers tvivlsom til opgøret efter at have døjet med småskader i den seneste uge. 

Læs også: Vildt comeback: Sevilla sikrede point med to overtidsmål mod Eibar

Han startede dog inde og spillede fuld tid. Og argentineren kom også til et par fine chancer i første halvleg, men det lykkedes ikke Messi at komme på måltavlen. 

I den anden ende havde Athletics Raul Garcia også et par chancer i første halvleg, hvor han blandt andet sendte et saksespark afsted, mens Inaki Williams også fik et par chancer i de døende minutter. Heller ikke de havde dog heldet med sig.

I overtiden fik FC Barcelona lidt bedre arbejdsbetingelser, da Oscar de Marcos fik tilraget sig sit andet gule kort og blev udvist. Det var imidlertid for sent, og det lykkedes altså ikke Barcelona at udnytte overtaget.

Den tidligere FC København-spiller Kenan Kodro fik desuden debut for Athletic Bilbao, da han blev skiftet ind i overtiden. Han skiftede i januars transfervindue til den spanske klub.  

Trods pointtabet ligger FC Barcelona dog stadig på førstepladsen i La Liga. De har seks point ned til Real Madrid på andenpladsen. 

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus