• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Koke: Giv mig bare en ny kontrakt

Koke: Giv mig bare en ny kontrakt
Foto: Aitor Alcalde/Getty Images

Den spanske midtbanespiller Koke har tre år igen af aftalen med Atletico Madrid, og han er allerede klar til at forlænge aftale.

Af Kenneth Jensen

Den 24-årige spanier Koke er blevet en vigtig brik på det Atletico Madrid-hold, der de sidste par år har taget skridt helt op mod verdenstoppen.

I sommer var klubben i Champions League-finalen, som blev tabt til Real Madrid, og Koke var med til at sende klubben hele vejen til finalen, da han blandt andet scorede mod Barcelona i kvartfinalen, så Madrid-klubben gik videre.

Og selv om han har tre år tilbage af sin aftale med Atletico Madrid, er Koke klar til at forlænge, skulle der komme en ny kontrakt på bordet.

- Jeg har en kontrakt, der løber frem til 2019, og den har jeg tænkt mig at fuldføre. Og hvis klubben ønsker, kan vi sagtens tale sammen og forlænge aftalen, siger Koke til goal.com.

Midtbanespilleren lægger dog ikke skjul på, at Diego Simeone er fundemental for projektet i den spanske klub.

- Lige siden han ankom, har han ændret mentaliteten hos alle. Han har altid haft en positiv attitude på daglig basis, og det er vigtigt for os. Vi arbejder fra kamp til kamp, og jeg tror på, det er, hvad der har bragt os hen til, hvor vi er i dag, siger Koke.

Koke har spillet 26 landskampe for Spanien.

Superliga

Mere Superliga

Fokus