Celta Vigo rettede op på deres ydmygelse fra første opgør, og spillede 2-2 mod Sevilla i det andet semifinaleopgør af Copa del Rey, men vil ikke være tilfredse, da de smed en tomålsføring.

Celta Vigo havde Daniel Wass med fra start, da de indledte deres jagt på Sevillas 4-0-Copa del Rey-føring fra første opgør, men der skulle mere end Vestegns-kræfter til at indhente Michael Krohn-Dehli og co. 

De fik ellers en god tro på tingene i det 55. minut, da Iago Aspas kom på enden af riposten fra et Daniel Wass-skud, og scorede sit andet mål i kampen til 2-0. Dermed manglede Celta Vigo kun to mål for at komme ud i forlænget spilletid. 

Tanken om forlænget spilletid blev dog hurtig smidt langt væk, da Ever Banega to minutter senere tog tingene i egen hånd og sparkede et hårdt, fladt spark fra kanten af feltet i mål til 2-1. Så var det forfra for Celta Vigo, der pludseligt igen skulle score fire mål mere for at gå videre. 

John Guidetti fik muligheden for at kickstarte den jagt efter en times spil, da han filmede sig til et straffespark. Svenskeren tog det selv, selvom Iago Aspas kun var et mål fra et hattrick, men han formåede ikke at udnytte chancen fra ellevemeterpletten. Den tidligere Manchester City-angriber ramte nemlig stolpen, og så så det hele igen ganske sort ud for Celta Vigo. 

Hjemmeholdet fik heller ikke tilkæmpet sig noget nær et resultat, der kunne sende dem i finalen mod FC Barcelona. I stedet kom Sevilla på 2-2 ved Eugene Konoplyanka, og så er det altså Sevilla, der tager billetten til kampen mod de catalanske giganter, der i går gik videre til finalen med en samlet 7-1-sejr over Valencia. Sevilla avancerer med "blot" 6-2. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?