• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Krohn-Dehlis La Coruña tabte til Durmisi-løse Betis

Krohn-Dehlis La Coruña tabte til Durmisi-løse Betis
Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Michael Krohn-Dehli startede på banen for Deportivo La Coruña, da de tabte med 1-0 til Real Betis, der havde Riza Durmisi på bænken i hele kampen

Af Mikkel Sloth

Der var mulighed for danske-møde, da Michael Krohn-Dehlis Deportivo La Coruña her til aften tog imod Riza Durmisis Real Betis i La Liga. Det var dog kun førstnævnte, som fik spilletid i kampen, men det var Riza Durmisi, som kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. 

Det var første kamp i spidsen for Deportivo La Coruñas nye cheftræner, den legendariske tidligere midtbanespiller Clarence Seedorf. Hollænderen fik dog ikke en drømmebebut som træner i La Liga, hvor han ellers nød stor succes i sin tid som spiller for Real Madrid.

Kampens enlige mål blev sat ind efter 54 minutter, da Real Betis' Lorenzo Morón modtog en aflevering fra Júnior Firpo, og med en flad afslutning sendte bolden i mål. Deportivo La Coruña jagtede udligningen, og var i kampens tillægstid tæt på to gange, men uheldigvis for hjemmeholdet gik bolden tæt forbi mål ved begge forsøg.

Michael Krohn-Dehli blev skiftet ud efter 77 minutter, mens Riza Durmisis som nævnt tilbragte hele kampen på bænken for gæsterne. Ingen af danskerne havde derfor den helt store betydning for kampens udfald. 

Med resultatet ligger Michael Krohn-Dehli og Deportivo La Coruña stadig under nedrykningsstregen. En sejr havde ellers sendt dem op på 20 point, samme pointtal som Levante på den gode side af stregen. Real Betis overhalede med sejren en anden danskerklub i tabellen.

Celta Vigo med både Daniel Wass og Pione Sisto spillede i denne runde uafgjort mod Espanyol, og det udnyttede Betis til at overtage 8.-pladsen i tabellen. Dermed er de kun tre point fra lokalrivalerne Sevilla, der sidder på den 6.-plads, der giver adgang til Europa League-kvalifikation.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus