Lafita ødelagde Barcas mesterskabsdrømme

Getafes Angel Lafita knuste med to scoringer Barcelonas forhåbninger om at tage mesterskabet i Spanien.

Barcelona skulle bruge en sejr for at holde sig inde i kampen om hente mesterskabet i Spanien. Men Angel Lafita slukkede lyset med to mål på Camp Nou.

Før kampen var Atletico Madrid strøget afsted med et forspring på fire point ned til Barcelona, så en sejr var påkrævet, hvis de forsvarende mestre fortsat skulle være med i topstriden.

Det begyndte planmæssigt. Lionel Messi bragte Barcelona foran, men lige før pausen udlignede Lafita med sit første mål. Selvom Alexis Sanchez i anden halvleg igen skød Barcelona foran, var det igen Lafita, der skød mesterskabsforhåbningerne ned med sit mål til 2-2 i kampens afslutning.

Med to kampe tilbage har Barcelona fire point op til Atletico Madrid på førstepladsen, og Diego Simeones mandskab har desuden én kamp i baghånden. Real Madrid kan med en tilstrækkelig stor sejr over Valencia søndag aften tage andenpladsen fra Barcelona.

Dermed begynder det for alvor at ligne Atletico Madrid, der tager mesterskabet i Spanien.