Levante forsøgte, men Real løb med sejren

Levante udgjorde en reel trussel mod Real Madrid, der dog fik en sejr med fra kampen.

Real Madrid var før dette opgør hele 12 point efter FC Barcelona, så tre point var for alvor minimumskravet, da man onsdag aften skulle møde Levante.

Real Madrid fik også en fin start på halvlegen. Chancer til Real Madrid væltede frem til højre og venstre, men vi måtte vente over 30 minutter for at få kampens første mål.

Det kom, da Lucas Orban utroligt dumt fældede en modstander i starffesparksfeltet. Derfor pegede kampens dommer Ricardo de Burgos Bengoetxea på straffesparkspletten, og det straffespark skulle Cristiano Ronaldo tage sig af. Det gjorde portugiseren glimrende, og sendte hovedstadsklubben i front med 1-0.

Få minutter senere blev det også til 2-0 for gæsterne, da Diego Marino håbløst begik straffespark, men blot minuttet senere kom modsvaret fra Levante.

Januarindkøbte Giuseppe Rossi fandt med en flot pasning Deyverson inde i feltet, og han forbipasserede med sit skud Keylor Navas i Real Madrid-kassen til 1-2, og så var kampen igen åben.

I overtiden fandt Cristiano Ronaldo indskiftede Isco, der kunne gøre det til 3-1, hvilket også var kampens endelige stilling.

De er nu ni point efter Luis Enriques mandskab, der dog har en kamp i hånden.