Levante tog første stik mod Barca-reserver

Det var hjemmeholdet, der tog sejren i den første af to opgør i den spanske Copa del Rey.

Det var et reservespækket Barcelonamandskab, der torsdag aften gik på banen i ottendedelsfinalen i Copa del Rey mod Levante. Og det gav udslag på tavlen.

Det var nemlig hjemmeholdet, der kom foran på Estadi Ciutat de València. Efter bare fire minutter gjorde Cabaco det til 1-0, da han headede et frispark fra Rochina i mål.

Et kvarter senere fordoblede Mayoral føringen for Levante, da han fik bolden i dybden fra Boateng og udplacerede Cillessen i barcelonamålet.

Efter pausen kom gæsterne bedre med i kampen, men det var først efter 85 minutter, at reduceringen kom. Coutinho var manden bag, da han sikkert sparkede et straffespark i mål.

Dermed endte det 2-1, og Barcelona er nu tvunget til at skrue op for tempoet i returopgøret, der spilles torsdag klokken 21.30.