• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Lobotka-agent bekræfter interesse fra Napoli

Foto: Getty Images

Stanislav Lobotka har spillet en stor sæson i Celta Vigo, og nu er der interesse for den tidligere FC Nordsjælland fra Napoli.

Af Morten Jørgensen

For blot et år siden var Stanislav Lobotka stadig tilknyttet FC Nordsjælland, men sidenhen er det gået stærkt for den slovakiske midtbanespiller.

Sidste sommer skiftede han til Celta Vigo, og her er det blevet til spilletid i alle 38 La Liga-kampe for danskerklubben. I februar fik han sågar også forlænget sin kontrakt med den spanske klub, som løber frem til 2023.

Det er dog langt fra sikkert, at 23-årige Stanislav Lobotka kommer til at blive kontrakten ud i Celta Vigo, for han har allerede gjort sig bemærket hos flere andre klubber.

I januar blev han sat i forbindelse med Inter, og nu er det en anden italiensk klub, som er interesserede i den slovakiske landsholdsspiller. Det bekræfter Stanislav Lobotkas agent over for den italienske radiostation, Radio Crc.

- Det er ikke bare rygter. Der har været samtaler med nogle klubber, herunder Napoli. Jeg kender Giuntoli (sportsdirektør i Napoli, red.) godt, og han kender mig godt, siger Branislav Jasurek, der dog samtidig slår fast, at der ikke er kommet nogen konkrete bud endnu.

- Men det er tilbuddene, der er vigtige, og i øjeblikket er der ingen.

Stanislav Lobotka er gode venner med landsmanden og Napoli-stjernen, Marek Hamsik, der også har talt godt om den tidligere FC Nordsjælland-spiller.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020