• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Lykkelig Braithwaite: Det er en dag jeg aldrig vil glemme

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite fik noget nær en drømmedebut for FC Barcelona, hvor han blandt andet bidrog med en assist. Nu kommer hans første reaktion

Af Mikkel Sloth

Efter 72 minutter af opgøret mellem FC Barcelona og Eibar opnåede Martin Braithwaite det, som fodboldspillere over hele verden drømmer om. Han fik debut for mægtige FC Barcelona. Oven i det kunne han notere sig for sin første assist for sin nye klub, da han på flot vis lagde op til Lionel Messis fjerde scoring i kampen.

Han var endda også involveret i den sidste scoring til 5-0, og det har utvivlsomt været en stor oplevelse for den danske landsholdsspiller at få debut for den spanske gigant. Det skete til klapsalver fra fansene på Camp Nou, og på FC Barcelonas Twitter-profil har Braithwaite sendt en tak for støtten og sat ord på den store oplevelse.

Læs også:Barca-profil: Braithwaite kommer til at bidrage

- Hej allesammen. Jeg er meget glad for at have fået min debut. Sikke en fantastisk dag, og det er en dag, jeg aldrig vil glemme. Måden hele stadion tog imod mig og de mange beskeder gør mig glad, og jeg glæder mig til fremover at arbejde hårdt for jer, for jeg vil betale tilbage for den varme velkomst og al den kærlighed, i har givet mig, lyder det fra danskeren.

Læs også:Braithwaite fik Barca-debut og assisterede i Messi-opvisning


Martin Braithwaite kan ikke være med i midtugens 1/8-finale i Champions League mod Napoli, men kan til gengæld se frem til endnu en kæmpe oplevelse, hvis han får spilletid i næste runde af La Liga. Her er der nemlig El Clasico mod FC Barcelonas ærkerival, Real Madrid, i et opgør som kan blive afgørende for kampen om det spanske mesterskab.

Læs også:Braithwaite starter på bænken i første kamp for Barcelona

Læs også:Barca-spiller forstår intet af skifte: Det gør mere ondt end noget andet

Læs også:Braithwaite føler sig som en 22-årig: Jeg vil spille her i mange år

Superliga

Mere Superliga

Fokus