Målløst remis mellem Wass og Atletico i første pokalopgør

To af Spaniens mest formstærke hold stod overfor hinanden i pokalturneringen onsdag aften.

Celta Vigo har været en af sæsonens største positive overraskelser i Spanien. Ikke nok med at de ligger til i toppen af La Liga, så er de også i kvartfinalerne i den spanske pokalturnering, og her mødte de onsdag aften Atletico Madrid.

I første halvleg var det hjemmeholdet der dominerede. Både i boldbessidelsen og antallet af chancer havde hjemmeholdet overtaget, men de formåede ikke at konvertere det til en føring.

Atletico kom bedre med i anden halvleg, hvor de begyndte at jagte det udebanemål, der ville sikre dem en stor fordel forud for returopgøret.

Daniel Wass og co. formåede ikke at holde Atletico helt væk fra chancer, og gæsterne kom adskillige gange frem til store chancer, som dog heller ikke blev konverteret til mål.

Og når Atletico, der i øjeblikket besidder Europas bedste forsvar, ikke lukket nogle mål ind, og modstanderne Celta Vigo heller ikke gør, ja så slutter kampen 0-0, og dermed er opgøret fortsat helt åbent forud for returopgøret i Madrid.