• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Anders Dehn & Ole Hoffskov

Martin Braithwaite kan ikke spille Champions League for Barcelona

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite står foran et skifte til FC Barcelona, men han kan ikke optræde i Champions League for storklubben.

Af Anders Dehn & Ole Hoffskov

FC Barcelona er havnet i en kattepine efter skaden til Ousmane Dembele, og løsningen ser ud til at blive Martin Braithwaite. Den spanske storklub har fået tilladelse til at hente en ny spiller udenfor transfervinduet, fordi Dembele er skadet i mere end fem måneder, og inden længe ventes klubben at præsentere 28-årige Braithwaite, der skifter fra Leganes. 

Martin Braithwaite kan hjælpe FC Barcelona i La Liga, hvor holdet er i tæt kamp med Real Madrid om det spanske mesterskab, men Lionel Messi og co. er som bekendt også med i Champions League, hvor der venter to ottendedelsfinaler mod Napoli.

Læs også:Medie: FCK sælger Pieros Sotiriou øjeblikkeligt

Og det bliver uden Martin Braithwaite.

Den danske landsholdsspiller kan ikke blive registreret til at spille i verdens fornemste klubturnering. Det er et par uger siden, at registreringsvinduet i Champions League lukkede, og her tages der ikke hensyn til langvarige skader. Inden deadline valgte FC Barcelona desuden at indskrive den unge trio Kike Saverio, Sergio Akieme og Rej Manaj, og hver klub må maks registrere tre nye spillere inden ottendelsfinalerne. 

Læs også:Avis: Martin Braithwaite får til 2023 i FC Barcelona

Ifølge det spanske medie Sport får Martin Braithwaite en kontrakt frem til sommeren 2023 i FC Barcelona, så der skal nok blive rig mulighed for danskeren til at optræde i Champions League, men i første omgang må han altså se til fra tribunen, når hymnen gjalder ud af højtalerne på Camp Nou.

Martin Braithwaite kan debutere på lørdag i Barcelonas hjemmekamp mod Eibar, hvis parterne får lukket transferen én af de nærmeste dage. 

Læs også:De mest chanceskabende spillere i Champions League

Læs også:Sensationelt skifte på vej: Braithwaites agent er i Barcelona

Læs også:Solskjær hylder VAR efter sejr over Chelsea

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.