• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Martin Ødegaard blev matchvinder mod Atletico Madrid

Foto: Getty Images

Atletico Madrid tabte for første gang i denne sæson, da de gæstede Real Sociedad.

Af Victor Risager

Atletico Madrid har haft en flot start på sæsonen i La Liga, hvor de i de første tre runde havde hentet ni ud af ni mulige point, men lørdag aften indkasserede de deres første nederlag i sæsonen.

Det gjorde de på Real Sociedads hjemmebane, Anoeta, hvor Real Madrid-lejesvenden Martin Ødegaard blev matchvinder.

Det norske talent stod for opgørets første mål efter 58 minutter, hvor han blev spillet fri på kanten af Atletico Madrids felt, før han afdriblede en mand og sendte bolden i mål. Det var den 20-årige nordmands første mål for Real Sociedad.

Stillingen stod dog kun ved i få minutter, for tre minutter senere udbyggede Nacho Monreal føringen i sin debut for Real Sociedad. Den erfarne forsvarsspiller stod det rette sted på det rette tidspunkt, da Atletico Madrid-keeperen Jan Oblak tabte bolden i det lille målfelt, og Monreal kunne herfra nemt sende bolden i mål.

Atletico Madrid var i flere omgange tæt på at reducere, men Miguel Angel Moya leverede et par flotte redninger i Real Sociedad-målet.

Det sluttede med en 2-0-sejr til Real Sociedad, der nu har syv point efter fire kampe i La Liga. Atletico Madrid er imidlertid fortsat på førstepladsen med ni point efter fire kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.