Mascherano: Bendtner-tackling ændrede alt
2016-02-19 20:17
Foto: Manu Fernandez/Polfoto

FC Barcelona-stjernen Javier Mascherano var ikke sikker på sin situation i klubben, men en tackling på danske Nicklas Bendtner ændrede alt.

Den danske angriber Nicklas Bendtner havde ikke den bedste tid i Arsenal. Her spillede han ikke meget, men i sin bedste periode blev det alligevel til store kampe. Blandt andet har danskeren mødt FC Barcelona på udebane, og her blev en kamp i 2011 helt afgørende for en af topspillerne i den spanske storklub. 

Kort forinden var Javier Mascherano nemlig skiftet fra Liverpool til FC Barcelona, og i Spanien skulle Mascherano pludselig spille i forsvaret. En rolle der ikke passede ham, og tvivlen på fremtiden voksede. Lige indtil mødet med Bendtner. Her satte Mascherano en altafgørende tackling ind i en kritisk situation, og det skulle ændre alt: 

- Jeg havde været i klubben i fem til seks måneder, og jeg må indrømme, at jeg ikke troede på, at jeg ville blive der længe. Jeg følte, at alle de ting, jeg stod for, gik imod klubbens værdier. Øjeblikket med Bendtner ændrede det hele. Hvis han havde fået kontrol, og var løbet den anden vej, havde han sat mig af. Så tør jeg ikke tænke på, hvad der var sket, siger Javier Mascherano til Guardian og fortsætter:

- Der skete dog ikke noget, og vi vandt Champions League. Tingene gik godt. I den kamp spillede jeg faktisk på midtbanen, men herfra blev jeg fast mand i forsvaret. Det ændrede alt for mig, udtaler storprofilen. 

Javier Mascherano er 31 år, og er flere gange blevet hyldet for sin indsats i FC Barcelona. Blandt andet med titlen som sæsonens bedste. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?