2016-03-23 09:25
Polfoto: Emilio Morenatti

Javier Mascherano siger, at Lionel Messi har bedt ham om at tage flere straffespark, fordi den tidligere Liverpool-spiller endnu ikke har scoret et mål for FC Barcelona. Men midtbanespilleren har sagt nej alle gange.

Når man har spillet 270 kampe for et hold, forventer de fleste, at man vel nok har lavet en enkelt kasse eller to. Men ikke i Javier Mascheranos tilfælde. Argentineren har spillet det nævnte antal gange, men har endnu ikke scoret et eneste mål for Blaugrana. Mascheranos holdkammerat og landsmand Lionel Messi så gerne, at den statistik blev brudt ved at lade den tidligere Liverpool-spiller tage klubbens straffespark. Men det har den 28-årige midtbanespiller ikke haft lyst til. 

- Leo har mange gange tilbudt mig at tage straffespark, og der har jeg så sagt nej. Jeg føler ærlig talt ikke for det. Jeg kan ikke lide at forcere ting, der ikke passer til mig. Resultatet på banen bør ikke ændre på de pligter, man har på banen. Personen, der tager straffespark, bør tage straffesparkene, siger Mascherano til TyC Sports.

Javier Mascherano og Lionel Messi er lige nu samlet i Argentinas landsholdstrup, der natten mellem torsdag og fredag dansk tid gæster Chile i Santiago i VM-kvalifikationen.

SENESTE NYT...
OP | NED