FC Barcelona-spilleren Javier Mascherano har et stort håb om at se sin tidligere holdkammerat Daniel Agger komme til FC Barcelona.

Daniel Agger har sjældent været så meget omtalt i et transfervindue som i det netop afsluttede. Den danske forsvarsspiller blev igen og igen bragt i spil til et skifte væk fra Liverpool og selv om det til sidst formentlig var Manchester City, der var tættest på blev danskeren også flere gange sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.

Her befinder en af Aggers tidligere holdkammerater fra Liverpool, Javier Mascherano, rundt, og argentineren havde meget gerne set den danske landsholdsspiller komme til den spanske storklub.

- Det ville være helt fantastisk. "Danny" er en fremragende forsvarsspiller med stor styrke og en enorm erfaring. En spiller  med hans kvaliteter vil altid blive modtaget med åbne arme her i klubben. Det overrasker mig ikke, at Barcelona har vist interesse for ham, siger Javier Mascherano i et interview til Tipsbladets Champions League-magasin.

Javier Mascherano skjuler da heller ikke, at han har været i forhør om Daniel Agger i forhold til en sommerhandel.

Du bliver altid spurgt, hvis du har været holdkammerat med et muligt transferindkøb, men i sidste ende har jeg absolut ingen indflydelse på den endelige beslutning.

- Men stod det til mig, så ville jeg hente ham til klubben med det samme, for han er uden tvivl en spiller, der matcher Barcelonas kaliber, idet han både kan bidrage med en masse i forsvaret og samtidig løfte holdet i overordnet forstand. Lad os håbe han kommer til klubben, siger argentineren til Champions League-magasinet

Du finder Champions League-magasinet i Føtex, Bilka, DBS/7eleven, Shell, NærKØB samt kiosker over hele landet. Køb det nu og vær klædt på til den store turnering bliver sat i gang i næste uge.

Du finder Champions League-magasinet i Føtex, Bilka, DBS/7eleven, Shell, NærKØB samt kiosker over hele landet.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?