• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Mathias Pogba: Alle ved at Zidane er vild med min bror

Foto: Getty Images

Det er langt fra ovre i forhold til flirten mellem Paul Pogba og Real Madrid.

Af Oliver Okstrøm

Henover sommeren var flirten mellem Real Madrid og Manchester Uniteds Paul Pogba tydelig, men det lykkedes dog ikke for den franske midtbanespiller at skifte til den bedste spanske række. 

Men hvis man spørger Paul Pogbas bror, Mathias, så er der ingent tvivl om, hvordan situationen er. Det fortæller han i et interview med den spanske sportsavis Marca.

- Jeg kan lide Zidane, og han kan lide min bror. Det ved alle, siger han og udpeger, hvad der skete i det seneste transfervindue.

- Han (Zidane red.) ønskede spillere, som han ikke fik. Men jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at gøre det stykke arbejde, der skal få holdet tilbage på det niveau, som han gerne vil have, lyder det fra Mathias Pogba.

Selvom det ikke lykkedes for Real Madrid-cheftræneren at få sin landsmand til klubben, så kunne han i stedet se en spiller som Eden Hazard rykke fra Premier League til den spanske hovedstadsklub.

Mathias Pogba spiller desuden i Spanien i denne sæson, hvor han tørner ud for CD Manchego i den tredjebedste række, ligesom han også arbejder på det populære TV-show El Chiringuito de Jugones.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.