• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kristian Porse

Medie: Barca-profiler var villige til at betale fra egen lomme for Neymar

Ifølge den spanske avis Sport har flere Barca-profiler kontaktet bestyrelsen i den catalanske klub og gjort opmærksom på, at de var villige til at give afkald på deres løn for at skabe økonomisk likviditet til at realisere Neymar-handlen. Barca-ledelsen takkede dog nej til tilbuddene.

Af Kristian Porse

Denne sommer har Neymar været på alles læber, eftersom han lod det være offentligt kendt, at han ønskede at forlade Paris Saint-Germain til fordel for hans gamle klub FC Barcelona. 

I sidste ende lykkedes det dog ikke de to klubber at nå til enighed om en pris for spilleren, og derfor er han fortsat i den franske hovedstadsklub. Der har floreret mange rygter om, hvad PSG krævede for Neymar, men én ting står fast: FC Barcelona havde ikke råd, når alt kom til alt. 

Nu er der så kommet et nyt rygte på bordet om de lange forhandlinger. Ifølge den spanske avis Sport har flere FC Barcelona-spillere nemlig tilbudt at give afkald på et par måneders løn, således Barca-ledelsen fik et større økonomisk råderum til at sikre Neymar. Sammen med den brasilianske superstjerne, der også var villig til at betale med egne penge for at realisere transferen, skulle spillernes tilbud ifølge avisen løbe op i omrkring 20 millioner euro.

Ledelsen i FC Barcelona valgte dog at takke nej til tilbuddet, da de ikke mente, at det var forsvarligt at hente brasilianeren, hvis ikke det var økonomisk ansvarligt. 

Avisen skriver yderligere, at flere højtstående personer i Barca beskriver PSG's krav som værende helt vanvittige. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus