• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Medie: Barcelona-reserve er blevet tilbudt til Juventus

Medie: Barcelona-reserve er blevet tilbudt til Juventus
Foto: Getty Images

Lucas Digne overvejer at forlade Barcelona til sommer, og turen kan muligvis gå til Italien, hvor han tidligere har spillet.

Af Morten Jørgensen

Fra én storklub til en anden.

Lucas Digne er blot 24 år, men franskmanden har allerede spillet for både Paris Saint-Germain, Roma og Barcelona, og i næste sæson kan han måske føje endnu en storklub på CV’et.

Ifølge Goal er han blevet tilbudt til Juventus af sine repræsentanter, som forsøger at finde et sted, hvor han kan få mere spilletid, end han har fået i Barcelona, hvor Jordi Alba sidder yderst solidt på positionen som venstre back.

I Juventus er Alex Sandro i øjeblikket det klare førstevalg på positionen, men brasilianeren er gennem længere tid sat i forbindelse med et skifte væk fra de italienske mestre, og et køb af Lucas Digne kan bane vejen for, at Juventus vil sælge ham.

Prisen på Lucas Digne, der er noteret for 21 landskampe, er ikke skræmmende. Goal hævder, at Juventus kan nøjes med at betale omtrent 185 millioner kroner for forsvarsspilleren, der har kontraktudløb i 2021.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.