• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Medie: Barcelona taler med spillerne om en lønnedgang

Foto: Getty Images

FC Barcelona bruger mange penge på løn, men man håber på at få spillerne ned i løn, mens ligaen er suspenderet.

Af Kenneth Jensen

De tjener ikke mange penge lige for tiden, FC Barcelona, og sådan er det sådan set over hele verden, hvor virksomheder lider, mens samfund forsøger at lukke ned, og personer isolerer sig i forsøget på at undgå yderligere Covid-19-smittespredning.

FC Barcelona er en virksomhed, som normalt får mange penge ind via tv-rettigheder, merchandise, billetsalg, placeringspenge og spillersalg. Men lige nu er der flere udgifter end indtægter, og den største månedlige udgift forsøger man nu at skrue på: Spillerlønninger.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Storklubber jagter Inter-profil

Det er avisen Marca, der skriver, at FC Barcelonas ledelse lige nu er i dialog med anførergruppen i fodboldklubben om en lønnedgang. En sådan vil skulle gælde frem til sæsonafslutningen, men det er under alle omstændigheder ikke noget, der kommer i stand lige nu.

Ifølge mediet er spillerne positivt stemt over for ideen, men parterne vil ikke lave en aftale, så længe man ikke ved, hvornår turneringerne kan komme i gang igen.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Serie A-bomber til Premier League

Spanien er et af de lande i Europa, der er hårdest ramt af coronavirus lige nu, og derfor er der ikke noget, der tyder på, at fodbolden lige foreløbig er på vej tilbage på plakaten i det spanske. Barcelona er en af de klubber i verden, der bruger flest penge på løn.

Sker det, at ligaen ikke vender tilbage i denne sæson, kommer Martin Braithwaite altså også "kun" til at spille tre kampe for storklubben i det her forår. 

Læs også:Superliga-talent sætter Liverpools og Barcelonas stjerne-frø til vægs

Læs også:Kolo Touré hylder brormand: Kunne have vundet Ballon d'Or

Læs også:Luis Suarez: Martin Braithwaite er meget velkommen

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.