2017-08-12 14:46
Foto: Atsushi Tomura/Getty Images

Paulinho, der skiftede til Guangzhou Evergrande i 2015, modtager i øjeblikket bud fra FC Barcelona ifølge Daily Mirror.

Det engelske medie, Daily Mirror, erfarer, at Barcelona har budt 298 millioner kroner på Paulinho og er tæt på en aftale med den brasilianske landsholdsspiller. Den tidligere Tottenham-spiller er igen blevet en del af det brasilianske landshold efter en god periode hos det kinesiske hold, Guangzhou Evergrande.

Dermed er Paulinho endnu en kandidat som en mulig erstatning for den plads, Neymar efterlod efter sit skifte til PSG. Til selv samme plads er både Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Christian Eriksen og Ivan Perisic blevet rygtet til.

Forhandlingerne mellem FC Barcelona og Guangzhou startede angiveligt på 139 millioner kroner - men er nu hævet til 298 millioner kroner grundet Barcelonas store interesse i andre storprofiler.

Paulinhos ophold i Tottenham blev dog aldrig succesfuldt med kun 15 kampe i 14/15 sæsonen - heriblandt startede han kun i tre af kampene. Med et prisskilt på 139 millioner kroner i Tottenham blev han derfor oftest vurderet til at være et flop for London-klubben.

SENESTE NYT...
OP | NED