• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Medie: Betis accepterer Lazios Durmisi-bud

Riza Durmisi kan være på vej til Lazio, der angiveligt har fået et bud på knap 50 millioner kroner accepteret af Real Betis.

Af Victor Risager

Efter et forår, hvor det ikke blev til meget spilletid på førsteholdet i Real Betis, kan Riza Durmisi stå foran et sommerskifte. Og ifølge det italienske medie La Repubblica kan den tidligere Brøndby-profils fremtid ligge i Italien.

Mediet rapporterer, at den italienske storklub allerede har fået et bud på knap 50 millioner kroner accepteret, og at det eneste, der mangler, er, at Durmisi får forhandlet en kontrakt på plads med italienerne.

Et sommerskifte kan samtidig være gode nyheder for Durmisis tidligere klub, Brøndby IF, der ifølge spanske AS har krav på 15 procent af beløbbet, der overstiger 15 millioner kroner.

I 2016 skiftede Durmisi fra Brøndby IF til Real Betis, og venstrebacken blev hurtigt en profil i sin første sæson. I den netop overståede sæson røg danskeren imidlertid ud af holdet i foråret, da akademispilleren Junior Firpo satte sig på venstrebacken.

Durmisi er ikke med i den danske landholdstrup ved sommerens VM.

Superliga

Mere Superliga

Fokus