• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Medie: Kun et 'kæmpestort' tilbud kan lokke Bale væk

Zinedine Zidane vil gerne af med Gareth Bale, men ifølge Sky Sports skal der noget af et tilbud på bordet, før Real Madrid-stjernen vil skifte.

Af Sylvester Guldberg Røn

Gareth Bale har i gennem lang tid været rygtet væk fra spanske Real Madrid, men søndag var der endelig klar tale fra Real Madrid. Manager Zinedine Zidane udtalte nemlig, at klubben var meget ivrige efter at komme af med waliseren i dette transfervindue. 

Det kan dog komme til at være en del sværere end det lyder. Ifølge Sky Sports News, der har en kilde meget tæt på waliseren, skal der nemlig noget ekstraordinært til, før waliseren vil smutte. 

Kilden har sagt til Sky Sports News, at der skal et 'specielt og kæmpestort tilbud' på banen, før waliseren vil overveje at skifte. Kilden fortæller ligeledes, at det skal være et tilbud 'i omegnen af det, der vil gøre ham til verdens bedst betalte fodboldspiller.' 

Det er dog heller ikke fordi, at Gareth Bale kommer til at sulte, hvis han bliver i Real Madrid. Hans kontrakt med klubben, der løber indtil sommeren 2022, indbringer ham nemlig 550.000 pund om ugen. 

I de seneste dage er Gareth Bale blevet kædet sammen med de kinesiske klubber Jiangsu Suning og Beijing Guoan.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.