• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Medie: Lyon-stjerne landet i Sevilla – får fem år i Real Betis

Nabil Fekir er landet i Sevilla, hvor han skal færdiggøre et skifte til Real Betis, skriver spansk medie.

Af Victor Risager

Sidste sommer var Nabil Fekir et varmt emne i Liverpool, men et skifte kom ikke på plads dengang, og franskmanden ser heller ikke ud til at komme til Champions League-mestrene denne sommer.

I stedet er Nabil Fekir mandag landet i Sevilla, hvor han vil skrive under på en femårig aftale med Real Betis, før han vil rejse med holdet til deres træningslejr i Mexico tirsdag.

Det meddeler spanske Deportes ABC de Sevilla.

Real Betis betaler ifølge det spanske medie mellem 150 og 200 millioner kroner for den franske offensivspiller, der var med til at vinde VM i Rusland i 2018 med Frankrig. Den relativt lave pris skal ses i lyset af, at Fekir har kontraktudløb næste sommer. Desuden får Lyon angiveligt også en del af overskuddet ved et eventuelt videresalg.

Foruden Nabil Fekir henter Real Betis efter sigende også franskmandens lillebror, Yassin Fekir, fra Lyons reservehold. Han forventes at blive udlejet til en mindre spansk klub.

Nabil Fekir, 26 år, har spillet hele sin seniorkarriere for Lyon. I sidste sæson spillede han 39 kampe for klubben med 12 mål og ni oplæg til følge.
  

Superliga

Mere Superliga

Fokus