• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kristian Porse

Medie: Messi vil have United-emne til Barca

Ifølge TEAMtalk har Lionel Messi bedt FC Barcelona om at hente landsmanden Paulo Dybala, hvis Griezmann-handlen ender med at mislykkes.

Af Kristian Porse

For et par måneder siden offentliggjorde Atlético Madrid, at klubbens stjerneangriber Antoine Griezmann ønskede at forlade klubben, når den nu forgangne sæson var spillet færdig. 

Siden da har det nærmest stået klart, at franskmanden skulle til FC Barcelona, men i de seneste uger er det blevet mere og mere usikkert. For nyligt skrev Atlético Madrid nemlig i en pressemeddelelse, at de følte sig respektløst behandlet af FC Barcelona, da Barca, ifølge Atlético, har forhandlet bag om ryggen på Atlético, mens sæsonen har været i gang. 

Usikkerheden omkring Griezmann har fået stjernespilleren i FC Barcelona op af sædet. TEAMtalk skriver nemlig også, at Lionel Messi har bedt den catalanske klub om at hente Paulo Dybala, såfremt Griezmann-handlen går i vasken. Spørgsmålet er, om Dybala inden da er på vej til Manchester United, der lader til at være interesserede i spilleren, som Juventus angiveligt vil tilbyde i bytte for Pogba. 

25-årige Dybala spillede sammen med Messi ved Copa America, hvor de sammen med Argentina endte på en tredjeplads. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus