• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Medie: Real Madrid vil udleje dyrt indkøbt talent

Ifølge Marca overvejer Real Madrid at sende Brahim Diaz på lån i næste sæson.

Af Sylvester Guldberg Røn

I vinterens transfervindue var Real Madrid på rov i Manchester City. Kongeklubben fra Madrid hentede den 19-årige offensivspiller Brahim Diaz på en lang kontrakt indtil sommeren 2025. Real måtte angiveligt slippe 15 mio. euro for Diaz. 

Den unge kreatør har dog ikke vadet i spilletid i denne sæson. Startpladsen i mandagens kamp mod Huesca var således den første i Real Madrid-trøjen, og inden da var det blevet til tre indhop, hvor to af dem har været i pokalturneringen. 

Derfor søger Real Madrid angiveligt efter et sted, hvor Brahim Diaz kan spille fast. Madrid-mediet Marca melder, at klubben er meget interesserede i at sende Diaz på lån i næste sæson. Mere specifikt skulle de søge en klub, hvor Diaz kan spille 40 kampe eller flere på en sæson. 

Mediet skriver videre, at Real Madrid helst ser, at Diaz lejes ud til en klub i La Liga. 

Noget tyder dog på, at Real Madrid tror på unge Diaz. Det forlyder nemlig, at unge Diaz er blevet udstyret med en frikøbsklausul på vanvittige 750 mio. euro. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.