• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Gram-Hanssen

Medier: Klublegende til samtale med Barcelona om manager-position

Flere spanske medier skriver i dag, at Xavi har været til samtale med FC Barcelona, vedrørende stillingen som manager i klubben.

Af Morten Gram-Hanssen

FC Barcelona overvejer angiveligt at ansætte klublegenden Xavi som klubbens næste manager. 

I dag rapporterede adskillige spanske medier, herunder først RAC1, at den ikoniske midtbanespiller var til samtale med flere repræsentanter fra Barcelona i Doha i løbet af fredagen. 

AS beskriver det som et 'uformelt møde', på grund af det venskabelige forhold mellem Barcelonas sportsdirektør, Eric Abidal, og Xavi. Ikke desto mindre skulle samtalemnet være positionen som manager i den catalanske klub. 

Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, ønskede eftersigende at få en forståelse for, hvordan Xavi anskuer sitationen, og hvorvidt det kan lade sig gøre at købe ham fri den qatarske klub, Al Sadd, hvor han er træner. 

Barcelona-manager, Ernesto Valverde, er for alvor kommet under pres efter gårsdagens nederlag til Atletico, selvom hans fyreseddel længe er blevet meldt forestående. 

Marca skriver således, at den 55-årige manager skulle være indforstået med, at han ikke kommer til at stå i spidsen for klubben i næste sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus