2017-10-05 22:08
Foto: Getty Images

Nu kan kineserne også komme tæt på Lionel Messi, men de må lige vente til 2020, hvor en Messi-forlystelsespark kommer.

Lionel Messi får i 2020 sin helt egen forlystelsespark. Det bliver dog ikke en ala Michael Jacksons Neverland, der primært var til ham selv - det bliver derimod til indbyggerne i den kinesiske by Nanjing.

Det skriver den spanske sportsavis SPORT.

De kan fortælle, at stedet kommer til at hede Messi Experience Park, og det kommer til at være 80.000 kvadratmeter stort med 20 forskellige forlystelser, som man kan kaste sig ud i, hvis man kommer på de kanter til den tid.

Stedet bliver med Medipro-duoen Jaume Roires og David Xirau som frontpersoner, og de peger på at der kommer til at være mulighed for at spille med Messi selv på et virtuelt stadion, hvor man også kan tale med ham. Prisen for at komme ind her skulle være på omkring 250 kroner.

- Unge mennesker går ikke på museum. De vil have andre oplevelser, og det er det, vi tilbyder dem. Overordnet set, så handler det om interaktion, siger Roures.

Han kan desuden også pege på, at man kan komme til at spille med andre spillere end Messi. Blandt andet Real Madrids Cristiano Ronaldo er der også i et område, som de kalder 'Fodboldens historie'.

Når det skal bygges i Nanjing, så er det ingen tilfældighed. Det bliver nemlig betragtet som Kinas fodbold-hovedstad, og man vil kunne komme dertil med et lyntog, mens der også vil bygges metro-stop og hotel ved parken for at opfylde alle behov.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?