• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Messi kan ikke gøres tilfreds: Vil være bedre hver sæson

Foto: Getty Images

Lionel Messi har vundet alt med Barcelona flere gange, men han kan stadig motivere sig.

Af Oliver Okstrøm

FC Barcelona generobrede førstepladsen i La Liga søndag, da holdet vandt med 2-0 over Villarreal. Her spillede Lionel Messi endnu engang en afgørende rolle, da han lagde op til kampens andet mål, som indskiftede Aleña satte ind.

Ved afsløringen af en ny digital platform ved navn 'Otro', som giver fans adgang til deres idoler, som blandt andet tæller Messi, fortalte Messi om, hvad der holder ham på så højt et niveau sæson efter sæson.

- Når jeg går ind til en ny sæson, så gør jeg det samme hver gang. Jeg prøver altid på at udvikle mig på det individuelle plan, men også på det kollektive. Jeg vil have, at vi skal vinde det hele, og det er også, hvad man forventer af en klub som Barca, siger han og fortsætter:

- Derfor er målet med hver sæson at vinde alle de turneringer, som vi er med i, og min motivation er, at jeg skal blive bedre hvert år, slår Messi fast.

Når det kommer til, hvad der er vigtigst for ham på banen, så er han ikke i tvivl.

- Holdet er altid over individet. De største succeser og de bedste hold er kommet dertil, hvor de er, ved at arbejde hårdt sammen som en gruppe. En god gruppe. Vi er alle vigtige, påpeger Barcelona-stjernen.

Barcelonas næste opgave i La Liga er mod lokalrivalerne fra Espanyol på lørdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.