• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Messi som anfører i Barcelona: Vil vinde Champions League igen

Lionel Messi sigter efter at vinde et nyt Champions League-trofæ med Barcelona.

Af Morten Jørgensen

Andres Iniesta er fortid i Barcelona, og dermed er anførerbindet i den spanske storklub givet videre til Lionel Messi, og som altid har den argentinske troldmand tænkt sig at gå forrest på banen.

Barcelona-stjernen har i de seneste tre år set Real Madrid løbe med Champions League-trofæet, men han har planer om at lave om på rivalernes dominans.

- På baggrund af i år har vi grundlagt en platform for at være spændte. De nye spillere vil hjælpe os til at blive endnu bedre, end vi var. Selvom vi sidste år vandt La Liga og Copa del Rey, kom vi til kort i Champions League. Vi lover, at vi vil gøre alt muligt, så det fantastiske trofæ vender tilbage til Camp Nou igen, fortæller Lionel Messi ifølge Goal.

Samtidig glæder han sig over, at han ny skal følge i fodsporene på store Barcelona-spillere som Carles Puyol, Xavi og Andres Iniesta, der er i de seneste anførere i klubben.

- Først og fremmest vil jeg gerne sige, at det er en stor ære for mig at være anfører. Jeg ved, hvad det betyder at være anfører for Barcelona, men jeg havde nogle gode læremestre i Puyol, Xavi og den store Iniesta, som vi vil savne i år.

Efter den forgangne sæson sagde Andres Iniesta farvel til Barcelona, og han tørner nu i stedet ud for Vissel Kobe i Japan.

Superliga

Mere Superliga

Fokus