Messi viste vejen for Barcelona i sæsonåbner

Barcelona havde svært ved at bryde op for Alaves' defensiv, men et frispark fra Lionel Messi var nok til at sætte gang i sejren på 3-0.

Barcelona skulle lørdag sent aften indlede sæsonen i La Liga med et hjemmeopgør mod Alaves.

Straks fra kampens start satte Barcelona sig på tingene og skabte chance efter chance. Det gav imidlertid ikke pote i første halvleg.

Også efter pausen dominerende Barcelona modstanderne, men det var som om, at de ikke helt kunne åbne forsvaret helt op.

Forløsningen kom efter en times spil, da Lionel Messi skulle tage et frispark på kanten af feltet. Messi sparkede under muren og ind i mål til 1-0.

Otte minutter før tid øgede Philippe Coutinho til 2-0, og i overtiden sendte Messi bolden i mål til 3-0, der blev kampens slutresultat.