2017-09-13 22:23
Foto: Getty Images

Den tidligere præsident-kandidat i Barcelona, Benedito, nærmer sig med små skridt det nødvendige antal underskrifter til at kunne fremskaffe et nyt valg.

Utilfredsheden i Barcelona over sommerens ageren på transfermarkedet har betydet, at der nu er gang i en underskriftindsamling mod den nuværende ledelse med klubpræsident Josep Maria Bartomeu i spidsen.

Indsamlingen står den tidligere præsident-kandidat Agusti Benedito bag, og han har offentliggjort på Twitter, at det lykkedes at indsamle 3660 underskrifter fra klubmedlemmer, som nu bringer dem op på 6580 i alt.

Samlet set skal Benedito have 16570 af slagsen før han kan stille et såkaldt mistillidsvotum mod den siddende ledelse, og Benedito har meldt ud, at han torsdag vil lave et pressemøde omkring underskriftsindsamlingen.

Han har dog ikke uendeligt med tid til at finde det nødvendige antal, og der er opstået uenighed om, hvor lang tid, han egentlig har. Klubben selv siger 26. september, mens han selv er overbevist om, at han har indtil 2. oktober. 

Dette skulle særligt være fordi, Barcelona møder Las Palmas hjemme 1. oktober, hvor Benedito lige kan nå at få de sidste underskrifter på plads. Det har tidligere også vist sig, at netop kampdage har været et godt tidspunkt at få underskrifter på.

Barcelona har dog haft alt andet end besvær med at vinde kampe i både La Liga og Champions League i denne sæson, hvor de i weekenden slog Espanyol klart, og tirsdag gik det udover Juventus, der rejste hjem til Italien med et nederlag på 0-3.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?