• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Robin Ettinger-Erichsen

Mulig kinesisk ejer til Wass og Sisto

Mulig kinesisk ejer til Wass og Sisto
Octavio Passos / Getty Images

Daniel Wass og Pione Sisto skal muligvis have ny klubejer, fordi Carlos Mourino har modtaget flere bud. Blandt andet er et kinesisk konglomerat meldt som stærkt interesserede.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Celta Vigo er blevet en mindre danskerklub i Spanien. Først Michael Krohn-Dehli, derefter Daniel Wass og senest Pione Sisto er rejst til den spanske varme og de lyseblå spilletrøjer. Nu tyder meget på, at de to sidstnævnte, der stadig er i klubben, får ny ejer. Den aldrende klubejer, Carlos Mourino, bliver nemlig ofte tilbudt mange penge for at opgive ejerskabet i klubben.

Der er stor interesse, specielt fra et kinesisk konglomerat, men Mourino er stadig ejer af klubben. 

- Det eneste, der er sikkert er, at jeg ikke har solgt mine aktier. Jeg vil kun det bedste for Celta, og jeg vil gøre, hvad der er bedst for klubben. Vi har modtaget adskillige tilbud, og det seneste kom i mandags, siger Carlos Mourino ifølge El Correo Gallego.

Mourino bruger sin alder, træthed og desillusion som argumenter for et salg, men omvendt er han stadig fyldt med håb om, at klubben kan holde fast i sin status.

Celta Vigo ligger midt i feltet i den spanske La Liga med 10 point. De har otte point ned til sidstepladsen og otte point op til førstepladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus