• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Navas hylder Benzema: Vi vil altid forsvare ham

Foto: Getty Images

Real Madrid-keeper Keylor Navas er meget tilfreds med at have Karim Benzema som holdkammerat.

Af Sylvester Guldberg Røn

Real Madrid bookede torsdag aften en plads i Copa del Rey-semifinalerne, da de besejrede Girona med 1-3 på udebane. Kongeklubben vandt det første opgør med 4-2, så det var et sikkert avancement fra Madrid-klubbens side.

Det har været en sløj sæson for Real Madrid, hvor de især har savnet Cristiano Ronaldos mål. Karim Benzema er dog kommet ind i en fin stime, hvor han har scoret fem mål i de sidste tre kampe, senest torsdag, hvor han lavede to af Reals tre mål. Real Madrid-keeper Keylor Navas har derfor kun roser til overs for sin franske holdkammerat.

- Han er er vanvittigt vigtig for os. Vi vil altid forsvare ham overfor kritikerne, for vi ved, hvilken stor spiller han er. Vi ved, hvad han bringer til dette hold. Han er en vores allervigtigste spillere, og vi er meget glade for, at han har fundet formen, siger Keylor Navas efter torsdagens Copa del Rey-dyst.

Også Santiago Solari italesatte Karim Benzemas mål, og især den hårde kritik af franskmanden, efter torsdagens opgør. Han påpegede på ironisk vis, at han er glad for, at eksperterne har opdaget Benzemas talent inden for den seneste uge. 

Real Madrid tager søndag i mod en af sæsonens overraskelser, når Alavés kommer på besøg. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus