2016-01-20 22:54
Foto: Alvaro Barrientos/Polfoto

For første gang nogensinde spillede Neymar uden enten Luis Suarez og Lionel Messi i FC Barcelona-trøjen, men han klarede det trods alt flot.

FC Barcelona havde i første halvleg helt styr på sagerne, da Athletic Bilbao trådte ind på deres hjemmebane. Bilbao var med sikkerhed lettede over at hverken Lionel Messi eller Luis Suarez var med for gæsterne, og at det var første gang, at Neymar skulle spille uden minimum en af dem ved sin side. 

Han klarede det dog fint, og kort efter Munir El Haddadis føringsmål, scorede han til 2-0. Derefter var catalanerne i cruise control. 

Det gik helt efter planen for Barcelona - i hvert fald indtil slutminutter, hvor Aduriz fik reduceret for baskerne, der efterfølgende pludseligt bankede på Barcelonas dør for at få udlignet. 

Hjemmeholdet kom frem til store chancer og burde nok have udlignet, men Barcelona holdt Bilbao fra det trods et massivt pres. Dermed sikrede Barcelona en 2-1-sejr og altså to udebanemål, hvilket giver dem et godt udgangspunkt forud for returopgøret på Camp Nou. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?