Ni mål og to hattricks i Barcelona-nedtur

Et nyt forsvar hos Barcelona kunne slet ikke hamle op med Levante og endte med at tabe 5-4. Dermed lykkedes catalanerne ikke med at gå ubesejrede gennem sæsonen.

Ruben Semedo, Yerry Mina, Thomas Vermaelen og Jordi Alba.

Det er det forsvar, som Barcelona kunne mønstre fra start mod Levante, og de fik hurtigt store problemer. Allerede efter ni minutter scorede en flyvende Emmanuel Boateng, og han fordoblede føringen efter en halv times spil.

Kort efter blev Thomas Vermaelen udskiftet til fordel for Gerard Pique, men det gav ikke mere stabilitet i Barcelona-forsvaret. Dog kunne La Ligas førerhold reducere til 2-1 før pausen, da Philippe Coutinho scorede.

Straks efter pausen var den helt gal igen for Barcelona. I løbet af de første 11 minutter havde Levante scoret tre gange. To mål af Enis Bardhi og endnu en scoring af Emmanuel Boateng sikrede dem en føring på 5-1.

Herefter svarede Barcelona og i særdeleshed Philippe Coutinho igen. Den brasilianske landsholdsspiller sørgede med to hurtige reduceringer for, at der var spænding i opgøret, hvor Lionel Messi blev sparet.

20 minutter før tid fik Barcelona endnu en mulighed for at reducere, da Emmanuel Boateng begik straffespark på Luis Suarez. Angriberen omsatte selv det efterfølgende straffespark.

Det lykkedes dog ikke for Barcelona at komme på omgangshøjde med Levante, som dermed tog sin femte ligasejr på stribe.

Uden Lionel Messi kunne Barcelona nu se, at drømmen om at gå ubesejrede gennem sæsonen forduftede mod Levante.