• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Nulløsning i intenst Madrid-derby

Nulløsning i intenst Madrid-derby
Foto: Getty Images

Det endte uden vinder, da Real Madrid tog imod Atletico Madrid i madrilensk derby.

Af Victor Risager

Real Madrid og Atletico Madrid mødtes lørdag aften i det såkaldte 'El Derbi' i et opgør, der bød på flere hårdtslående tacklinger og syv gule kort, men ingen mål.

Det var Atletico Madrid, der kom til kampens første store chance. Koke sendte Antoine Griezmann i dybden efter 18 minutter, men Griezmanns dårlige afslutning blev reddet af Real Madrid-målmanden Thibaut Courtois’ hoved.

Umiddelbart efter var der fare på færde i den anden ende, hvor Gareth Bale flugtede et indlæg mod mål, men waliserens afslutningen sejlede akkurat forbi mål.

Der var optræk til flere chancer, men begge hold manglede skarpheden til at sætte kampens første scoring ind i første halvleg. I pausen måtte desuden Bale udgå med et slag.

I anden halvleg fortsatte uskarpheden, og især Marco Asensio havde et par chancer, Real Madrid burde have fået mere ud af. Efter knap 65 minutter var han i en en-mod-en-situation mod Jan Oblak, der leverede en forrygende redning.

Små ti minutter efter blev Asensio endnu engang sendt i dybden, men hans forsøg på at spille bolden på tværs blev clearet, og chancen løb ud i sandet.

Til slut gav Real Madrid debut til det brasilianske håb Vinicius Jr., som erstattede Benzema, men heller ikke han havde held i sprøjte, og opgøret sluttede uden mål. Det betyder, at FC Barcelona stadig ligger på førstepladsen i La Liga, mens Real Madrid er á point, mens Atletico Madrid er to point efter på fjerdepladsen.

Superliga

Hobro henter Thychosen i Viborg

Oliver Thychosen skal spille Superliga for den klub, der for få uger siden ellers forhindrede ham og Viborg i at bliv...

Mere Superliga

Fokus