• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Michael Ehrhorn

Ny katastrofe for Barca: Taber til Granada

Foto: Getty Images

FC Barcelona har fået en særdeles lunken sæsonstart, og lørdag aften tabte men ude til Granada i La Liga.

Af Michael Ehrhorn

Det kører på ingen måde for FC Barcelona i starten af den nye sæson. Klubben har virket meget langt fra niveau, og af samme grund var der nogle ting, der skulle sættes på plads lørdag aften ude mod Granada. Det blev dog på ingen måde sådan, det skulle gå.

Allerede efter to minutters spil gik det galt for FC Barcelona. På backen blev Junior fuldstændig overløbet, og med en blanding af et spark og et indlæg havnede bolden tæt under mål hos Ramon Azeez, der sikkert pandede bolden i nettet til 1-0.

Læs også:Barca-skuffelse: Det er min skyld og min alene

Herfra skulle FC Barcelona på jagt, men gæsterne formåede på ingen måde at få offensiven til at fungere. Granada valgte forståeligt at stille sig langt ned og var tilfredse med det, og først sekunder før pausen var Luis Suarez tæt på med et svagt spark, der blev blokeret af en forsvarsspiller.

FC Barcelona bragte Lionel Messi i spil fra starten af anden halvleg, og det gav lidt liv. Der var dog fortsat store problemer, og det var tæt på at gå helt galt, da Barca-keeper Marc Andre Ter Stegen var ved at tabe et simpelt indlæg i eget net.

Læs også:Fredagens rygtebørs: United kan give Leicester et tilbud, de ikke kan afslå

Kort efter gik det så helt galt. Med en uheldig hånd blev der begået straffespark, og ovenpå en VAR-dom var indskiftede Alvaro Vadillo sikker fra 11 meter og bragte Granada på sensationelle 2-0.

Det chok kom gæsterne sig aldrig over, og man havde svært ved at gøre kampen helt tæt og spændende i slutfasen, hvor Granada forsvarede flot. 2-0 blev det til værterne, der i den grad forværrer en frygtelig start for Barca, der har hentet bare syv point i fem kampe.

Læs også:Barcelona-direktør slår fast: Vi gjorde alt for at købe Neymar

Læs også:Barca-træner efter remis i Dortmund: Vi led rigtig meget

Læs også:Skuffet Delaney: Sådan en kamp skal vi vinde

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus