Nydelig afsked: Fernando Torres nettede to gange for Atletico

Den gamle Torres lignede den unge 'El Niño' i sin sidste Atletico-kamp, da det blev til to mål mod Eibar.

Fernando Torres er et ikon i Atletico Madrid, og 'El Niño' lignede sit gamle jeg, da han søndag aften spillede sin sidste kamp for den spanske hovedstadsklub, da de mødte Eibar i den sidste spillerunde af La Liga i denne sæson.

Kampen endte 2-2 i et opgør, hvor ingen af holdene havde andet end æren at spille for. Her var det Eibar, der kom først på måltavlen, da Kike fik sendt bolden det sidste stykke over stregen efter 35 minutters spil.

Herefter var det Torres, der tog opmærksomheden. Tre minutter før pausen stak han afsted sammen med Correa, hvor sidstnævnte spillede Torres helt fri foran mål, hvor han nemt kunne sende bolden i mål.

Efter pausen stod der igen Torres på en scoring. Denne gang efter 60 minutter, hvor han på klassisk vis trak forbi målmanden og lagde bolden i kassen, som man har set ham gøre det så mange gange før.

Atletico Madrid blev kort efter reduceret til 10 mand, da Lucas modtog sit andet gule kort. Rubén Peña kunne derefter sende 2-2-scoringen i mål, som altså også endte med at blive kampens resultat.

Det betyder, at Atletico Madrid nu går på sommerferie på andenpladsen i en sæson, der også bød på en titel, da man vandt Europa League-finalen mod Marseille med 3-0.

Det var Torres' kamp nummer 345, og han blev efter kampen hyldet af klubbens fans. Foruden Torres, så var det også dommer Alfonso J. Álvarez Izquierdo sidste i karrieren, som altså lige nåede at byde på et sidste rødt kort.